Seleccionar página

Hola Termifans! Us heu preguntat mai com serien els assassins en serie si realment actuessen en la freqüència d’emissió dels episodis de les sèries i en la durada de les temporades? Com tots sabrem, la polícia no treballa 45 minuts per setmana (espero) ni els assassins fan vacances de Pasqua al Pilar. Per això us he classificat als assassins en sèrie en 5 categories, depenent de quan s’emet la sèrie i quant duren els episodis. Comencem!

EL CLÀSSIC: Actua només d’octubre a abril amb assassinats setmanals, però no sempre. Deixa espai per a que la polícia resolgue altres crims. Morts poc elaborades però relacionades entre sí. Pot matar durant varies temporades.

L’STREAMING: Comet tot els assassinats de cop i els deixa repartits per a que la policia els descobrixque quan li vaigue bé. El temps ja no és un obstacle. Crims més elaborats, coneixem la psicologia i la motivació de l’assassí.

EL TORRENT: La freqüència no és important. Avisa d’on està el cadàver i quan arriba la policia només hi ha un anunci que et porta a un altre lloc. El cercle pot arribar a ser molt llarg. Al final trobes el cadàver i, fins i tot, pot ser que sigui un altre diferent.

EL BANDERSNATCH: L’assassí va plantejant enigmes a la policia sobre que fer al seu següent assassinat. Hi ha un error greu al plantejament: si la policia no respon i no entra al joc, ell no pot seguir matant. És un frau.

i per últim: L’ASSASSÍ 3D. La premsa ens l’ha venut com un assasí sanguinari sense escrúpols sense cap tipo d’empatia ni d’apego a la humanitat. Realment és un adolescent granut que viu a una caravana i que, com a molt, ha matat mapatxes i ardilles.

Espero que us haigue agradat esta classificació!

PD: I si no, teniu un problema.