Seleccionar página

Al final ha passat lo que tenia que passar. 16 anys de col·legi de monges. Una llar tortosino-aragonesa estructura i confortable. Una colla d’amics sana i culta. Un relació de parella estable i pròspera. I tot i així, ha acabat passant. HE COMENÇAT UN PODCAST.

Lo Pitjor Podcast neix després de dos proto-projectes fallats (per falta de confiança pròpia i de massa feina que xuclava el cervell) i de la proximitat de l’aniversari del confinament del març 2020. Un any que venia amb expectatives i oportunitats i que es va emportar per davant moltes. Estava estancant, volia i necessitava fer algo en ràdio o podcast. Llegint el llibre d’Ignatius Farray, Vive como un mendigo. baila como un Rey me vaig trobar de cara en un fragment que em va posar davant d’un mirall. Venia a dir que tenia tanta por al fracàs com ganes de fer comèdia i, com en tots els aspectes de la vida, el conflicte paralitza i no deixar avançar. Jo estava en el mateix estat. Necessitava obrir foc i fer un primer programa. Trencar el dic i deixar passar la riada.

Vaig aprofitar idees soltes de guions anteriors i em vaig posar a preparar una sintonia, el logo i a crear les xarxes. El nom havia sortit no per la voluntat de que fos un mal podcast, sinó per treure’m la pressió d’haver de pulir detalls. Volia fugir del perfeccionisme que em caracteritza i donar-me la llibertat de fer un producte «passable» i divertir-me en el procés. A cada episodi trio un tema i 4 persones per parlar-ne. Fins ara, tothom ha respost de forma molt positiva i això m’anima a millorar i a seguir. Això segon és lo més important.

Si no l’heu escoltat, podeu trobar-lo a Ivoox i a Spotify.