Seleccionar página

Hola, Termifans!

Avui vos porto unes frases per a sortir del pas quan, a una tertúlia de ràdio, televisió o amb amics, tingueu que defensar una postura que s’està veient atacada pels arguments dels vostres rivals.

Es pot donar el cas que en una tertúlia esportiva defensem que el nostre equip ha perdut perquè ha fet un partit mediocre, no per mèrit del rival, i que algú argumenti que l’altre equip ha fet un partidàs. Per tal de rebatre el seu argument cridarem enèrgicament:

Tampoc eren el Brasil del 70!

 

També pot ser que ens trobem a una tertúlia política on un dels nostres contricants acusarà al polític al qual li tenim simpatia (o amistat) d’haver-se embutxacat diners o aprofitat les influències que tenia. En aquest moment no dubtarem en indignar-nos i cridar:

Tampoc va matar a Kennedy!

 

Un dia, quan passi tot això de la pandèmia, estarem amb els amics a un bar i un d’ells (vosaltres ja sabeu qui) exagerarà molt una anècdota on es posarà a ell mateix com un pioner. Posants els ulls en blanc, tirarem el cap enrera i li amollarem:

Tampoc vas descobrir Amèrica!

 

Amb aquests consells quedareu sempre com uns experts en la matèria i denoten una cultura general que clarament no teniu.

Fins la pròxima!